LØPEKURS FOR BEDRIFTER I OSLO​

Etterspørselen etter våre løpekurs har tatt helt av.  De kjøres hver eneste vår- og høstsesong i mange av Oslos bedrifter. Fokuset på kursene er å gi en grundig innføring i hvordan det teknisk er smart å bruke kroppen for å bli bedre på løp.

Du vil få kjennskap til hvilke faktorer som øker prestasjon og hvilke elementer vi bør styre unna for å unngå skader og smerter. Våre dyktige fysioterapeuter og løpetrenere vil gi gode råd om hvordan du skal dosere løpingen din på egenhånd opp mot konkurranser. Du vil også gjøres kjent med hva slags løpsspesifikk styrketrening det er smart å prioritere for å forebygge løpeskader. Vi har alltid med en teoridel innendørs i forkant av det praktiske for å gi et godt visuelt bilde av hvordan det er smart å bevege seg.

Løping er Studio Fysio sitt «nisje-produkt» og vi tør å påstå at det ikke finnes en eneste leverandør i Oslo som kan konkurrere med det tilbudet vi leverer. I tillegg til å jobbe teknisk bistår vi alltid om noen sliter med smerter eller skader. Samtlige av våre trenere er minimum er utdannet fysioterapeuter.

Løpekurs passer perfekt for alle som ønsker å bli bedre på å løpe, samt de som ønsker å kjenne på «flyt-følelsen» når de løper. Kursene egner seg perfekt for bedrifter og mange kjører kurs i forkant av Holmenkollstafetten, Sentrumsløpet, Oslos Bratteste eller Oslo Maraton.

Jeg vil vite mer, kontakt meg